WAT NOU? IK WIL GEWOON BIJ JOU ZITTEN!

WAT NOU? IK WIL GEWOON BIJ JOU ZITTEN!

Voorop gesteld, ik hou van mijn poezen meiden tot de maan en terug, maar soms…

Vooral Boef, de naam hadden we niet beter kunnen uitkiezen, kan het niet laten mij regelmatig dwars te zitten tijdens het macraméen.

Sinds jaar en dag zijn poezen en bolletjes wol elkaars beste vrienden en daarom kan ik het haar ook niet kwalijk nemen, maar het blijft onhandig! 

Zoals vandaag begon ik vol enthousiasme aan een mandala, maar al snel had Boef het alweer in de smiezen dat er iets te spelen viel. Rond zwierende draden zijn namelijk het walhalla voor onze spinnende viervoeters! Al snel ligt catwoman verdekt opgesteld onder de bank en zodra er beweging in de draden komt, zal ze direct toeslaan! Gelukkig zijn poezen zeer braaf en als je één keer zegt dat dat niet mag, druipen ze af … NOT! Eigenwijze ‘zelf uitmakende wat we doen mormels’ zijn het! En dat is nu juist waarom ik ze zo leuk vind… Maar het blijft onhandig! 

Ik besluit een bakje troost te gaan maken in de hoop dat de stil liggende draden niet meer interessant zijn en Boef haar eigen weg weer zal gaan vervolgen. Maar terugkomend ligt zij pontificaal op de mandala te wachten op mijn terugkomst. Nog onhandiger! Nu kan ik niet eens meer knopen. Maar kijkend naar die vragende oogjes besluit ik haar even quality time te geven tijdens mijn bakje koffie. 

Maar dan is het uit met de pret, de deuren van deze kamer worden afgesloten zodat ik mijn mandala kan afmaken.

Het leven van een macraméster gaat niet altijd over rozen …

Bianca x

UITEINDELIJK TOCH GELUKT, HIJ IS AF!