EEN DAGJE MET DE TENEN IN HET ZAND

EEN DAGJE MET DE TENEN IN HET ZAND

De wekker gaat … en met één oog kijk ik naar het raam en mijn hart maakt een sprongetje, want ik zie dat de zon schijnt. Voor vandaag heel belangrijk, want we staan met Bee on the Loose op de Ibiza Markt in Ouddorp.

We hijsen ons uit bed op weg naar een espressootje. Tijdens het nippen kijk ik naar de grote berg die mee moet en mijn hersenen maken overuren of ik niet iets vergeten ben. Silvio gaat de camper halen en ondertussen overtuig ik mijzelf dat alles in de grote hoop aanwezig is.

Nadat alles is ingeladen starten we de motor en vertrekken we vanuit Rotterdam naar mijn geliefde Goeree-Overflakkee. Ik heb 20 jaar op dit eiland gewoond, en mijn kinderen en familie vertoeven er nu nog steeds, dus Flakkee blijft geliefd en vertrouwd.

Na een uurtje arriveren we bij de afslag naar het strand en wachten we geduldig af tot we aan de beurt zijn om naar het strand te rijden en uit te laden.

We zien dat het vingertje naar ons wijst en zo rijden we de afslag af en zien de zee op ons afkomen. Wat is het strand bij Ouddorp toch mooi … zelfs de zee is vandaag turquoise blauw en contrasteert prachtig tegenover het  beige fijne zand. Dit moet een mooie dag worden!

We laden de hele bende uit en op het moment dat Silvio de bus op de parkeerplaats zet, sta ik tussen één grote chaos van tassen, dozen en rekken. Oké Bianca, nu even resetten en beginnen bij stap 1. 

Sil is al snel terug en samen zorgen we ervoor dat de kraam van Bee on the Loose er weer uitziet om door een ringetje te halen. Vol trots graven we de Ibiza wegwijzer paal in het zand voor de kraam. De afgelopen week heb ik deze paal in elkaar gezet en ik ben superblij met het resultaat!

De stoeltjes worden uitgekapt, de wierook krijgt een vlammetje en de thermoskan wordt uit de tas gehaald. En onder het genot van een bak koffie kijken we hoe de macramés heen en weer bengelen in de wind. We hebben het weer gehaald: voor 11.00 uur klaar voor bezoekers.

 

Op deze prachtig zonnige dag staat de gehele markt met fleurige kraampjes, leuke foodtrucks en is de locatie aangekleed met geverfde pallets waar mensen op kunnen chillen. Door de lucht fladderen Ibiza vlaggetjes en dit tezamen met het zand tussen de tenen en uitzicht op zee, zorgt ervoor dat je je waant op een tropisch eiland! Echt alle complimenten naar de organisatie!

De gehele dag wordt de markt ook druk bezocht en is onze Ibiza wegwijzerpaal het meest gefotografeerde object van die dag! Hele gezinnen gaan bij de paal staan voor een kiekje, ik heb het met veel plezier aanschouwd.

Voordat we er erg in hebben is de dag alweer voorbij en wordt het weer tijd om in te pakken.  Alles verdwijnt weer netjes in de tassen en dozen welke weer worden ingeladen in de camper en vertrekken we na een mooie stranddag voldaan weer richting Rotterdam.

Dank je wel Ouddorp voor een prachtige Ibiza Market.

Bianca x